Wegwerpalcoholtesters?

Wegwerpalcoholtesters?

Wegwerpalcoholtesters, ook wel bekend als wegwerpblaastesten, zijn kleine, eenmalige alcoholtesters die gebruikt kunnen worden om snel het alcoholgehalte in de adem te meten. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en worden vaak verkocht in winkels en online als een manier voor mensen om zelf te testen of ze veilig kunnen rijden of niet.

In Frankrijk, zoals in vele landen, zijn wegwerpalcoholtesters niet wettelijk erkend als bewijs van rijden onder invloed. Dit betekent dat als je wordt aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, de politie verplicht is om een officiële alcoholtest uit te voeren met professionele alcoholmeters.

Hoewel wegwerpalcoholtester een handige tool kunnen zijn voor het bepalen van het alcoholgehalte in de adem, zijn ze vaak minder nauwkeurig dan professionele alcoholmeters en kunnen ze niet worden gebruikt als bewijs in een rechtszaak.

Het is daarom belangrijk om te onthouden dat de enige manier om zeker te weten of je veilig kunt rijden, is om geen alcohol te drinken voordat je gaat rijden. Bovendien is het ook aan te raden om de gebruiksaanwijzing van de wegwerpalcoholtester zorgvuldig te lezen en de test op de juiste manier uit te voeren om het beste resultaat te krijgen.

En lire plus

Alcoholtest Frankrijk verplicht?
Hoe duur is een boete voor dronken rijden?

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.

Livraison rapide

Nous expédions rapidement et durablement. Nos produits sont emballés en toute sécurité afin qu'ils arrivent en parfait état.

Excellent service client

Notre service client est prêt à vous aider rapidement, professionnellement et amicalement,
ce 24/7 x 365

Paiement sécurisé et confidentialité

Le paiement sécurisé (cryptage SSL) et la protection des données personnelles sont notre priorité absolue.