Nultolerantie ?

Nultolerantie

Nultolerantie beleid is een beleid waarbij er geen alcohol toegestaan is voor bestuurders die onder een bepaalde leeftijd zijn of pas recent hun rijbewijs hebben behaald. Dit betekent dat als je onder deze groep bestuurders valt, je geen alcohol mag hebben gedronken voordat je gaat rijden.

In sommige landen, zoals België, Duitsland, Nederland en Frankrijk, is er een nultolerantiebeleid voor beginnende bestuurders. Dit betekent dat als je onder de leeftijd van 21 bent of pas recent je rijbewijs hebt behaald, je geen alcohol mag hebben gedronken voordat je gaat rijden, anders kan je worden beboet of je rijbewijs worden ingetrokken. Alsook is nultolerantie van toepassing voor taxi, buschauffeurs, etc (bij vervoer van derden voor professionele doeleinden).

Het doel van nultolerantiebeleid is om de verkeersveiligheid te verhogen door jonge of beginnende bestuurders te beschermen tegen de gevaren van rijden onder invloed van alcohol. Het is ook bedoeld om jonge bestuurders te helpen verantwoordelijke gewoonten te ontwikkelen op het gebied van alcoholgebruik en rijden.

Het is belangrijk om te weten dat het nultolerantiebeleid in elk land kan variëren en het is daarom aan te raden om de specifieke wetten en regels in jouw land te controleren.

En lire plus

Wat mag je maximaal blazen?

Laisser un commentaire

Tous les commentaires sont modérés avant d'être publiés.

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.

Livraison rapide

Nous expédions rapidement et durablement. Nos produits sont emballés en toute sécurité afin qu'ils arrivent en parfait état.

Excellent service client

Notre service client est prêt à vous aider rapidement, professionnellement et amicalement,
ce 24/7 x 365

Paiement sécurisé et confidentialité

Le paiement sécurisé (cryptage SSL) et la protection des données personnelles sont notre priorité absolue.