Wegwerpalcoholtesters?

Wegwerpalcoholtesters?

Wegwerpalcoholtesters, ook wel bekend als wegwerpblaastesten, zijn kleine, eenmalige alcoholtesters die gebruikt kunnen worden om snel het alcoholgehalte in de adem te meten. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en worden vaak verkocht in winkels en online als een manier voor mensen om zelf te testen of ze veilig kunnen rijden of niet.

In Frankrijk, zoals in vele landen, zijn wegwerpalcoholtesters niet wettelijk erkend als bewijs van rijden onder invloed. Dit betekent dat als je wordt aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, de politie verplicht is om een officiële alcoholtest uit te voeren met professionele alcoholmeters.

Hoewel wegwerpalcoholtester een handige tool kunnen zijn voor het bepalen van het alcoholgehalte in de adem, zijn ze vaak minder nauwkeurig dan professionele alcoholmeters en kunnen ze niet worden gebruikt als bewijs in een rechtszaak.

Het is daarom belangrijk om te onthouden dat de enige manier om zeker te weten of je veilig kunt rijden, is om geen alcohol te drinken voordat je gaat rijden. Bovendien is het ook aan te raden om de gebruiksaanwijzing van de wegwerpalcoholtester zorgvuldig te lezen en de test op de juiste manier uit te voeren om het beste resultaat te krijgen.

Volgende lezen

Alcoholtest Frankrijk verplicht?
Hoe duur is een boete voor dronken rijden?

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Snelle levering

Wij verzenden snel en duurzaam. Onze producten worden veilig verpakt zodat ze perfecte aankomen.

Uitstekende klantendienst

Onze klantendienst staat klaar om snel te helpen, professioneel en vriendelijk,
dit 24/7 x 365

Veilige betaling & privacy

Veilige betaling (SSL-encryptie) en bescherming van persoonlijke gegevens zijn onze top prioriteit.