Onze missie

Onze toewijding

Bij ons bent u aan het juiste adres!

  • Transparant communiceren
  • Een geweldige dienst na verkoop aanbieden
  • Kwaliteit alcoholtesters verkopen

Onze cultuur

Bij AlcoSafe is er veel mogelijk. Neem daarom contact op voor specifieke vragen of bijvoorbeeld grote aankopen. Wij helpen je dan met veel plezier verder vooruit.

Contacteer ons

Visie
Wij hebben een duidelijke visie waarbij we ons concentreren op het veranderen van het gedrag ten opzichte van alcohol (mis)gebruik.

Wij richten ons op gedragsverandering en op lange termijn. De overheid en social-media zijn prima hulpmiddelen om ons bewustwordingsprogramma (en producten) te implementeren.

Missie
Zoals elk gezin een koortsthermometer in huis heeft zou ook in elk gezin een alcoholtester aanwezig moeten zijn, dat is onze overtuiging !

Onze webshop dumpt niet zomaar ademtesters op de markt. Een alcoholtester kopen doe je snel en veilig online in onze webshop! Een alcoholtest afleggen was nog nooit zo eenvoudig en betrouwbaar.
In ons ruim assortiment zit zeker de alcohol tester die jij nodig hebt. Eenvoudig gezegd is een ademtester een hulpmiddel om te achterhalen hoe hoog je alcoholgehalte is. Maar zoals bij elk product is de ene alcoholtester de andere niet. Welke blaastest ga jij kopen? Een digitaal toestel of een wegwerp test? Hoe nauwkeurig wil je de test? Lees er alles over en maak je keuze.

Waarom je bij ons jouw digitale alcoholtester moet kopen? Omdat wij elke tester kalibreren op het ogenblik dat hij verkocht is. Het nulpunt van een alcoholtester verschuift namelijk, ook als hij onverkocht in de doos zit. Kalibreren is in feite het fijn afstemmen van de sensor tegenover het nulpunt. Dàt is onze sterkste troef!

“Meten is weten”

Voer nu zelf een alcoholtest uit en je weet binnen enkele ogenblikken hoe je eraan toe bent. Snel en discreet.

Snelle levering

Wij verzenden snel en duurzaam. Onze producten worden veilig verpakt zodat ze perfecte aankomen.

Uitstekende klantendienst

Onze klantendienst staat klaar om snel te helpen, professioneel en vriendelijk,
dit 24/7 x 365

Veilige betaling & privacy

Veilige betaling (SSL-encryptie) en bescherming van persoonlijke gegevens zijn onze top prioriteit.