Verzendings en terugstuurbeleid

Download hier een herroepingsformulier

Verzakingsbeding

 "De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop,

zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen

vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de dienstenovereenkomst."

Uw recht om de bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst.

De Belgische wet op de handelspraktijken en de informatie en de bescherming van de consument van 14 juli 1991, laat de aankoper toe binnen de 14 werkdagen na ontvangst van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van het verkoop afziet. De goederen dienen (ongeopend) te volgen binnen een aanvaardbare termijn na deze kennisgeving ( Bijv. 3 werkdagen ).

U zal de verzendingskosten betalen om het product terug te sturen.

Indien het product dat u ontvangt niet het product was dat u bestelde, of indien het beschadigd aankomt, stuurt u het dan terug binnen de 7 dagen die volgen op de ontvangst. Wij zullen uw bestelling terugbetalen en uw verzendingskosten vergoeden bij ontvangst van het door u geretourneerde artikel.

P-Projects BV kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de plastic verpakking geopend werd of wanneer de producten door de klant beschadigd werden.

Indien u een artikel wenst terug te sturen, gelieve volgende richtlijnen te volgen :

- Stuur ons het artikel gefrankeerd terug per gewone post met een kopie van uw factuur (plus eventuele email) en de originele verpakking. Teneinde de terugbetaling te kunnen uitvoeren, gelieve eveneens uw rekeningnummer te vermelden. Bij ontvangst van uw retour maken wij een interne kredietnota en wordt het bedrag zo snel mogelijk teruggestort.

- Het retouradres is P-Projects BV, Klein-Harelbekestraat 6, B-8531 Hulste.

- U kan ook artikelen aangetekend terugzenden. In geval van terugbetaling worden echter enkel de verzendingskosten van het pak terugbetaald alsof het een gewone verzending aan het geldende posttarief betreft.

- Neem er a.u.b. nota van dat wij uw verzendingskosten enkel terugbetalen indien u niet het artikel ontving dat u bestelde of indien het beschadigd bij u aankwam. P-Projects BV kan geretourneerde artikelen weigeren of niet terugbetalen wanneer de plastic verpakking geopend werd of wanneer de producten door de klant beschadigd werden.

- P-Projects BV kan niet overgaan tot het ruilen van artikelen. Indien u een ontvangen artikel wil omruilen met een ander dat u op onze site gevonden hebt, maak dan een afzonderlijke bestelling voor het nieuwe artikel en stuur het ongewenste terug binnen de 7 dagen na ontvangst.

Indien het ongewenste artikel nog in bestelling staat, dient u eerst uw bestelling te annuleren, vooraleer over te gaan tot de bestelling van het nieuwe artikel.

Snelle levering

Wij verzenden snel en duurzaam. Onze producten worden veilig verpakt zodat ze perfecte aankomen.

Uitstekende klantendienst

Onze klantendienst staat klaar om snel te helpen, professioneel en vriendelijk,
dit 24/7 x 365

Veilige betaling & privacy

Veilige betaling (SSL-encryptie) en bescherming van persoonlijke gegevens zijn onze top prioriteit.